Tømrer Vejle

TØMRER VEJLE SÅ ER DET HOME-BYG PÅ TLF 42 36 60 00
Døgnvagt Tlf. 70 23 21 33 ved vandskader eller anden type bygningsskade i Vejle.

Herfra servicer vi Vejle med hurtig, at kunne levere en dygtig tømrer til alt tømrer og sneker arbejde.
Vi hjælper med stor som små opgaver, ekst nye vinduer eller en hoveddør som skal udskiftes. Det kunne også være at taget ikke er tæt mere og der er brug for et nyt tag eller reparation af tag.

Vores tømrer eller tømrer mester fra home-byg er altid kun et opkald væk og vi svarer altid.

Tømrer svend Michael 27153213
Energivejleder Bent 27153210

Home-byg tømrer i Vejle kan hjælp med alt i tømrer arbejde og installationer samt rådgivning og projektering.

Vi hjælper gerne med en tømrer-pris på projekter, samt fast tilbud på tømrer-arbejde, og mener selv at vi kan give en god og billig tømrer pris på tilbuds arbejde.

Vi ligger idag i Vejle, på Porschevej i Vinding.
Det var her i Vejle, at vi er startet tilbage i 1996 med at køre el-service og senere bygge 600m2 administration samt lager. Derfor råder vi idag over et stort tømrer lager samt administration for både tømrer og el.

Vi udfører tømrer arbejde for, industri, landbrug, privat, ombygninger, tilbygninger, stor og små opgaver.

Sådan finder du den bedste tømrer i Vejle

At finde den helt bedste tømrer i Vejle, er ikke så svært. Der er mange om buddet, så ser man sig for, er det let af få kvalificeret hjælp til tømrer- og snedkeropgaver af enhver art.
Uanset om du vil bygge nyt, renovere eller blot have udført mindre tømreropgaver, gælder det om at finde den helt rigtige tømrer til opgaven. I Vejle er der mange dygtige tømrere, og ved man, hvad man skal gå efter, er det let at finde den helt rigtige tømrer til opgaven.
Først er det en god idé, at gøre sig klart, præcis hvad det er for en opgave tømreren skal løse. Skal man have bygget et nyt hus, skal et ældre hus renoveres eller det en helt tredje tømreropgave, der skal klares, kan man med fordel lede efter en tømrer, der har erfaring med netop den type opgaver, man skal have ordnet. I Vejle er der tømrere med mange forskellige specialer, og der er også flere tømrerfirmaer, der har tømrere med forskellige styrker og erfaringer ansat.
Det er altid en god idé at se på tømrerens eller tømrerfirmaets referencer, så man kan se, at de plejer at løse opgaverne på tilfredsstillende vis.
Når man har fundet de tømrere i Vejle, der har de rigtige kompetencer, er det tid til at overveje, hvor god tid man har. Har man travlt, gælder det om at komme i gang med at ringe rundt så hurtigt som muligt. Husk at gøre opmærksom på, hvornår din tømreropgave senest skal være løst, så hver tømrer har mulighed for at vurdere, om de kan nå det eller ej.

Vi samarbejde bredt i Vejle med bla andet Hovmand VVS, Petrowsky VVS, Sannes maler, EL-TECH og mange flere
Af trælaster kan vi anbefale : vejle trælast eller Bygma